اشکال جدید Apple ممکن است کلمات عبور Keychain شما را با اعضای Family Sharing به اشتراک بگذارد – ایگر

اشکال جدید Apple ممکن است کلمات عبور Keychain شما را با اعضای Family Sharing به اشتراک بگذارد

 


gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - اشکال جدید Apple ممکن است کلمات عبور Keychain شما را با اعضای Family Sharing به اشتراک بگذارد

 -  ایگر

اپل برای iOS 13 نسخه جدیدی را حذف کرده است زیرا کاربران هر هفته سایر اشکالات جدید را کشف می کنند. سازنده آیفون و سایر دستگاه های محبوب ممکن است مجبور شود نسخه دیگری را منتشر کند: چند کاربر اپل که Family Sharing را در حساب های iCloud خود فعال کرده اند ، شکایت دارند که اعتبار Keychain آنها بدون مجوز با سایر اعضای خانواده همگام سازی شده است.

در یک توییت، توسعه دهنده هندی iOS Tanmay Sonawane نوشت که تمام رمزهای عبور او در Keychain ، مدیر پیش فرض گذرواژه اپل ، در دستگاه های Apple برادرش نیز موجود بود. به عنوان مثال ، وقتی یکی از اعضای خانواده به سایتی مراجعه می کنید که شما نیز در Keychain ورود خود را ذخیره کرده اید ، می توانند این گزینه را در منوی کشویی Autofill خود در Safari مشاهده کنند.

Sonawane در یک برنامه Sharing Family قرار دارد اما توضیح می دهد که اشتراک iCloud را غیرفعال کرده است ، که علاوه بر موارد دیجیتالی مانند کتاب و اشتراک Apple Music ، به اعضای خانواده نیز امکان می دهد فضای iCloud را به اشتراک بگذارند.

سونوین تنها نیست. مجموعه ای از شکایات کاربر حل نشده در انجمن های پشتیبانی اپل وجود دارد. یکی از کاربران نوشت: "من متوجه شدم که گذرواژه‌های حساب بانکی ، گذرواژه‌های برنامه نقدی ، اطلاعات کارتهای اعتباری در کلیه دستگاههای من و همچنین در یک برنامه مشترک خانوادگی که من اجازه آن را ندادم ، مشترک است.

مهمتر از آن ، چند مورد از این بحث ها به سال گذشته باز می گردد و نشان می دهد که احتمالاً این مسئله در دستگاه های اپل خیلی قبل از iOS 13 وجود داشته است.

ما برای اظهار نظر به اپل رسیده ایم و هنگامی که دوباره می شنویم ، داستان را به روز خواهیم کرد.

هنوز مشخص نیست که آیا همه کاربران اپل در Family Sharing از این مسئله تحت تأثیر قرار گرفته اند یا خیر. اگر اینگونه باشید ، بهترین کار شما این است که تا زمانی که اپل یک وصله را از دست ندهد ، حساب Family Sharing را ترک کنید.

برای انجام این کار در آیفون یا آی پد خود ، به گزینه تنظیمات> نام شما> اشتراک گذاری خانواده بروید تا روی نام خود ضربه بزنید و گزینه Leave Family را لمس کنید. روش دیگر ، در یک مک ، می توانید از منوی اپل> تنظیمات سیستم> iCloud> مدیریت خانواده بازدید کنید ، روی نام خود کلیک کنید ، و روی دکمه حذف موجود در گوشه پایین سمت چپ ضربه بزنید.

توصیه های ویراستاران

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *