نحوه حذف کاربر در Mac – ایگر

نحوه حذف کاربر در Mac

 


نحوه حذف کاربر در Mac
racorn / 123RF

اگر در Mac خود حساب کاربری دارید که دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد و فضای ارزشمندی از دیسک را در اختیار دارد ، می توانید فقط در چند مرحله آن را حذف کنید. راهنمای ما همه کارهایی را که باید انجام دهید برای حذف سریع کاربر در Mac است.

تغییرات دیگری نیز وجود دارد که می توانید در حساب های کاربری Mac خود ایجاد کنید - اگر می خواهید نام کاربری خود را تغییر دهید یا استفاده از Mac را با استفاده از Screen Time مدیریت کنید ، ما تحت پوشش قرار داده ایم.

مرحله ۱: اطمینان حاصل کنید که به سرپرست دسترسی دارید

نحوه حذف کاربر در Mac

حذف کاربر در Mac نیاز به دسترسی مدیر شما دارد. برای حذف یک کاربر ، باید به حساب سرپرست وارد شوید و نام کاربری و رمزعبور مدیر را بدانید. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که به حساب کاربری که می خواهید حذف شوید وارد نشده اید - اگر می خواهید یک حساب سرپرست را حذف کنید ، باید یک حساب کاربری دیگری ایجاد کنید و ابتدا با آن وارد شوید.

مرحله ۲: رمز ورود سرور را در تنظیمات سیستم وارد کنید

نحوه حذف کاربر در Mac

اکنون که آماده رفتن هستید ، روی نماد Apple در گوشه سمت راست بالای صفحه خود کلیک کنید ، سپس بر روی System Preferences> Users & Groups کلیک کنید.

هنگامی که در صفحه Users & Groups قرار دارید ، روی قفل قفل در گوشه پایین سمت چپ کلیک کرده و نام کاربری و رمز عبور مدیر را وارد کنید. این مانع از تغییر غیرمجاز در حساب های کاربر می شود.

مرحله ۳: حساب ناخواسته را حذف کنید

نحوه حذف کاربر در Mac

برای حذف حساب ناخواسته ، کافیست روی نام کاربر در لیست کاربران کلیک کنید ، سپس روی علامت منهای در پایین پنجره کلیک کنید. اکنون به شما چند گزینه ارائه می شود که در ادامه به آنها می پردازیم.

  • پوشه خانگی را در یک تصویر دیسک ذخیره کنید: اگر احساس می کنید بعداً می خواهید حساب کاربری را بازیابی کنید ، این گزینه ای است که می توانید انتخاب کنید. این اسناد و اطلاعات کاربر را بایگانی می کند تا در صورت بازگرداندن حساب کاربری ، حساب خود را از آنجا که در آنجا مانده است بایگانی کند. تصویر دیسک پرونده های آنها در / کاربران / کاربران حذف شده / ذخیره می شود.
  • پوشه اصلی را تغییر ندهید: با این کار حساب کاربری از صفحه ورود به سیستم حذف می شود ، اما بیشتر موارد دیگر در جای خود قرار دارند. پوشه خانه آنها در / کاربران باقی مانده است و در صورت تمایل می توانید حساب آنها را بعداً بازیابی کنید.
  • پوشه خانه را حذف کنید: با این کار پوشه خانگی کاربر و تمام اطلاعات و اسناد آنها به طور کامل حذف می شود و فضای شما را اشغال می کند. اگر می خواهید حساب آنها را بازیابی کنید ، مجبورید دوباره آن را از ابتدا تنظیم کنید.

وقتی انتخاب خود را انجام دادید ، روی انجام شد کلیک کنید.

مرحله ۴: گزینه کاربر مهمان را حذف کنید

نحوه حذف کاربر در Mac

ممکن است Mac شما یک کاربر مهمان فعال کند. این اجازه می دهد تا افراد بدون رمز ورود به سیستم وارد شوند ، اگرچه آنها نمی توانند هیچ سیستم یا تنظیمات کاربر را تغییر دهند و پرونده های آنها هنگام خروج حذف می شوند.

اگر می خواهید حساب کاربری مهمان را در Mac خود حذف کنید ، مراحل ۱ تا ۳ را در بالا دنبال کنید اما به جای کلیک روی یک کاربر نامگذاری شده ، روی ورودی کاربر مهمان در ستون سمت چپ کلیک کنید.

اکنون علامت کادر "اجازه مهمانان برای ورود به این رایانه" را بردارید. با این کار حساب کاربر مهمان غیرفعال می شود. همچنین می توانید این گزینه را تغییر دهید که آیا کاربران میهمان می توانند به پوشه های به اشتراک گذاشته شده در Mac خود متصل شوند - این بدون در نظر گرفتن اینکه آیا شما به کاربران میهمان اجازه ورود به سیستم می دهید فعال یا غیرفعال می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *